YENİPAZAR'A HİZMET EN BÜYÜK SEVDAMIZ

  YENİPAZAR

MHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı İlhan Özden ‘Ortak Aklı' egemen kılmak için Yenipazar'a aday olduğunu açıkladı

MHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı İlhan Özden ‘Ortak Aklı’ egemen kılmak için Yenipazar’a aday olduğunu açıkladı. 7 gün 24 saat çalışma kararlığında olduklarını belirten Başkan Adayı Özden, “Belediye Başkanlığı hizmet makamıdır. Bu göreve bu düşüncelere talip oldum. Ekimizle birlikte Yenipazarımız’a en iyi hizmeti yapmaya talibim. En büyük sevdamız Yenipazar’dır” dedi.

“Halkımızı siyasi görüş, din, dil ırk ayırımı yapmadan, eşitlik ilkesi içerişinde değerlendirmek, mesai mefhumu gözetmeksizin, 7 gün 24 saat esasına göre çalışmak” için aday olduğunun altını çizen Özden; “Karar alırken her görüşe ön yargısız yaklaşıp, Stratejik yeri ve önemi bulunan Yenipazar’ımızı her gün biraz daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışmak boynumuzun borcu olduğu inancıyla hizmet edeceğiz” dedi.

Şeyh Edabali Hazretleri’nin ‘’İnsanı yaşat ki Devlet Yaşasın” öğütlerini benimsediklerini belirten MHP Başkan Adayı İlhan Özden;  “Büyük Atatürk’ün ‘Millete efendilik yoktur. Hizmet vardır. Bu millete hizmet eden onun efendisi olur’ sözünü kendimize düstur edinip Yenipazar için makama değil hizmete, Yenipazar emanetine sahip çıkmayı temel ilke edinerek bu kararı verdim” dedi.

Yapılacak seçimlerde diğer adaylarla hizmet için yarışacaklarının altını çizen Özden; “Ayrıca siyaset algımız Rakiplerimizi ve hiçbir siyasi düşünceyi kötülemek değil, doğru yapılan her icraatı alkışlayarak desteklemek. Yanlış gördüklerimizi de medeni ölçüler içerisinde engel olmaya çalışmaktır. Bu güne kadar ilçemize hizmet eden bütün başkanlarımıza teşekkür ediyor ve bu emanetlere sahip çıkmaya çalışan tüm adaylarımızı yürekten kutluyorum. Demokrasi yarışında kendilerine başarılar diliyorum. Cenab-ı Allah’tan Yenipazar için herşeyin hayırlı olmasını dilemek son sözümüzdür” dedi.

Mehmet Erdal - Sakarya Gazetesi



Hakan ALTINDAŞ
9.12.2013 16:56:32
ilhan abimin her zaman yanindayiz bu dava hepimizin davasi ilhan abimin ellerinden öpüyorum ilhan abi hiç tasalanma geliyoruz ilçemiz icin en iyisini en dogrusunu seninle yapacağız.

Bilecik

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:51
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:26

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ